• ASORTIMENTAS
    •  

       

       

    • KAPSULĖS
    • MALTA KAVA
    • PUPELĖS
  • Mūsų istorija
    •  

       

       

    • KAVOS L'OR PASAULIS
    • Recycling
    • TVARUMAS
  • KAVOS PASAULIS
    •  

       

       

    • RECEPTAI
  • KONTAKTAI
  • Kur įsigyti

Krembriulė su kava

Ar yra nemėgstančių krembriulė?
Krembriulė su kava, šokoladu, vanile ir aitriosiomis paprikomis
Kreminis desertas su nuostabia, dailiai skilinėjančia cukraus plutele. Kam gali nepatikti krembriulė? Šis krembriulė su kava, šokoladu, vanile ir aitriosiomis paprikomis bus tikrai puikiai įvertintas jūsų svečių. Jį netgi galite pagaminti iš vakaro, be jokio streso. Tobulas desertas kiekvienai progai. Aitriosios paprikos papildo darnų šokolado ir kavos duetą nauju skoniu. Pikantiškas kąsnelis!

Pagaminti užtruks: 20 min.

Kepti užtruks: 10 min.

Atvėsinti užtruks: 2 val.

Ko reikės:

 

  • 3 g želatinos lapelių

  • 5 kiaušinių trynių

  • 100 g smulkaus baltojo cukraus + 2 papildomų šaukštų

  • ¼ šaukštelio aitrųjų paprikų miltelių

  • 400 ml grietinėlės

  • 2 kapsulių L’OR Colombia (šviežiai paruoštos ristretto)

  • 1 perpjautos vanilės ankšties

  • 60 g stambiai sulaužyto juodojo 70 % šokolado

Ko reikės:

3 g želatinos lapelių

  • 5 kiaušinių trynių
  • 100 g smulkaus baltojo cukraus + 2 papildomų šaukštų
  • ¼ šaukštelio aitrųjų paprikų miltelių
  • 400 ml grietinėlės
  • 2 kapsulių L’OR Colombia
    (šviežiai paruoštos ristretto)
  • 1 perpjautos vanilės ankšties
  • 60 g stambiai sulaužyto juodojo 70 % šokolado

Įsigykite produktą

Arba spustelkite produktą, jei norite apie jį sužinoti daugiau

KUR ĮSIGYTI

Paruošimas

  1. Užpilkite vandeniu želatinos lapelius ir palikite 5 minutes suminkštėti.

  2. Dideliame dubenyje gerai išplakite kiaušinių trynius su cukrumi ir puse nurodyto kiekio aitrųjų paprikų miltelių, kol masė taps blyškiai geltona ir kreminio švelnumo.

  3. Grietinėlę ir šviežiai paruoštą kavą „L’OR Colombia“ supilkite į prikaistuvį, įmeskite vanilės ankštį, ir nustatę didelį karštį užvirinkite.

  4. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir iš lėto supilkite jo turinį į kiaušinių trynių masę, nuolat maišydami.

  5. Perpilkite kiaušinių masę atgal į prikaistuvį, sumažinkite karštį iki vidutinio ir kaitinkite 1–2 minutes, nuolat maišydami, tik iki kol saldus kremas užvirs.

  6. Nukelkite nuo ugnies prikaistuvį, nuspauskite želatinos lapelius rankomis, kad nuvarvėtų vanduo, ir įmaišykite į kremą.

  7. Suberkite šokoladą ir vėl maišykite, kol ištirps, ir masė taps vientisa, paskui įberkite likusių aitriųjų paprikų miltelių pagal skonį.

  8. Perkoškite masę per smulkų sietelį ir padalinkite į 6 negilius ½ puodelio talpos keraminius indelius. Šaldykite mažiausiai 2 valandas arba kol sustings.

  9. Jūsų krembriulė su kava beveik paruoštas.

  10. Patiekdami pabarstykite ant kiekvienos sustingusio kremo porcijos smulkaus cukraus ir švelniai pakratykite, kad pasidengtų tolygiai. Kulinariniu degikliu* pakaitinkite cukrų, kol jis karamelizuosis, ir palikite kelioms minutėms, kad sukietėtų tarsi stiklinis.

*Jei neturite kulinarinio degiklio, pasirinkę grilio funkciją įkaitinkite orkaitę iki maksimumo ir įstatykite skardą ant viršutinės lentynos.
Orkaitei skirtą indą pripildykite grūstų ledukų ir sudėkitę į šią ledo (vandens) vonelę keraminius indelius su desertu. Šaltoje vonelėje kremas neišvirs, o ant viršaus užbertas cukrus karamelizuosis per maždaug 3 – 4 minutes.

Daugiau receptų

KAVOS PUTĖSIAI
FRAPUČINAS
FIGŲ IR KARDAMONO DRAUGYSTĖ

swirl_gold_background.jpg

  • Informacija apie prekių ženklą L'OR®

    ,,JACOBS DOUWE EGBERTS''

©2023 JACOBS DOUWE EGBERTS

Paslaugos

  • Kontaktai
  • L’OR kapsulės kavos aparatams

Mūsų istorija

  • Kavos L'OR pasaulis
  • Asortimentas

Sąlygos

  • Naudojimosi taisyklės
  • Privatumas ir slapukai

Mes socialiniuose tinkluose

  • facebook icon     ,,Facebook''
  • youtube icon    ,,Youtube''
  • instragram icon     ,,Instagram''

lithuania-flag-small.png