Ko reikės:
- 3 g želatinos lapelių
- 5 kiaušinių trynių
- 100 g smulkaus baltojo cukraus + 2 papildomų šaukštų
- ¼ šaukštelio aitrųjų paprikų miltelių
- 400 ml grietinėlės
- 2 kapsulių L’OR Colombia (šviežiai paruoštos ristretto)
- 1 perpjautos vanilės ankšties
- 60 g stambiai sulaužyto juodojo 70 % šokolado
*Jei neturite kulinarinio degiklio, pasirinkę grilio funkciją įkaitinkite orkaitę iki maksimumo ir įstatykite skardą ant viršutinės lentynos.
Orkaitei skirtą indą pripildykite grūstų ledukų ir sudėkitę į šią ledo (vandens) vonelę keraminius indelius su desertu. Šaltoje vonelėje kremas neišvirs, o ant viršaus užbertas cukrus karamelizuosis per maždaug 3 – 4 minutes.