Ko reikės:
- kondensuoto pieno
- 50 ml pieno
- 30 ml kokosų kremo
- ¾ puodelio grūstų ledukų
- 1 porcijos L’OR Espresso Forza arba 1 puodelio L’OR Espresso Splendente
- 1 figos
- 1 žaliojo kardamono ankšties
- 1 juodojo šokolado plytelės
Patiekti: kavos puodelyje ir nedidelėje vyno taurėje platėjančiu kraštu
Papuošti: juodojo šokolado drožlėmis ir tamsios figos riekele
Ko reikės:
Patarkuokite ar peiliu paskuskite juodojo šokolado drožlių.
Kuo smulkiau supjaustykite figą.
Vieną šiek tiek didesnį gabalėlį atidėkite.
Smulkiai supjaustytą figą, kondensuotą pieną, pieną ir grūstus ledukus supilkite į trintuvą.
Plakite iki tirštos kreminės konsistencijos.
Supilkite į vyno taurę.
Šalto gėrimo viršų atsargiai papuoškite juodojo šokolado drožlėmis ir likusiu figos gabalėliu.
Paruoškite puodelį kavos arba porciją espreso.
Žaliojo kardamono ankštį švelniai praskirkite pirštais.
Atidarytą kardamono ankštį uždėkite ant karštos kavos ar espreso viršaus ir leiskite skoniams susilieti.
Patiekite ir mėgaukitės dviejų dalių kokteiliu (karštu ir šaltu).