• ASORTIMENTAS
    •  

       

       

    • KAPSULĖS
    • MALTA KAVA
    • PUPELĖS
  • Mūsų istorija
    •  

       

       

    • KAVOS L'OR PASAULIS
    • Recycling
    • TVARUMAS
  • KAVOS PASAULIS
    •  

       

       

    • RECEPTAI
  • KONTAKTAI
  • Kur įsigyti

Tiramisas

Itališka klasika
Naminis tiramisas
Tikra itališka klasika – nuostabiai kreminis desertas su kava, amaretu ir puriais „damų piršteliais“. Su šiuo receptu be vargo nustebinsite svečius. Mėgaukitės savo mėgstamos „L’OR Espresso“ energijos pliūpsniu, kurį dar pagardina šilko švelnumo plakto kreminio sūrio skonis. Sėkmė garantuota!

Pagaminti užtruks: 15 min.

Laukti užtruks: 4 val.

Ko reikės:

4–6 porcijos

  • 200 g plakto kreminio sūrio

  • 2 kiaušinių trynių

  • 100 g smulkaus baltojo cukraus

  • 40 ml stiprios L’OR Espresso (pvz., Forza arba Ristretto)

  • 2 šaukštų cukraus

  • 12 „damų pirštelių“

  • Kakavos miltelių

Ko reikės:

4–6 porcijos

  • 200 g plakto kreminio sūrio
  • 100 g smulkaus baltojo cukraus
  • 40 ml stiprios L’OR Espresso (pvz., Forza arba Ristretto)
  • 2 šaukštų cukraus
  • 12 „damų pirštelių“ ​
  • Kakavos miltelių

Įsigykite produktą

​ KUR ĮSIGYTI

Paruošimas

  1. Elektriniu plaktuvu išplakite kreminį sūrį su kiaušinių tryniais ir smulkiu cukrumi.

  2. Paruoškite puodelį savo mėgstamo espreso (pavyzdžiui, „Forza“ suteiks šiam desertui malonaus kavos skonio).

  3. Arba, jei norite kažko netikėto, paruoškite du puodelius „L'OR Ristretto“ (skonis bus intensyvesnis, pikantiškas, su trupučiu kavos rūgštumo).

  4. Dideliame dubenyje išmaišykite kavą su cukrumi.

  5. Po vieną pamirkykite „damų pirštelius“ kavoje, kad gerai apsemtų kiekvieną sausainį.

  6. Pusę „damų pirštelių“ sudėkite į stiklines, kuriose patieksite tiramisą, vienu sluoksniu.

  7. Pusę kreminio sūrio masės sukrėskite ant „damų pirštelių“ pirmojo sluoksnio. Likusius sausainius sudėkite ant viršaus, kad gautųsi antras sluoksnis.

  8. Galiausiai iš kreminio sūrio masės padarykite viršutinįjį sluoksnį.

  9. Uždenkite stiklines su desertais ir palikite šaldytuve atvėsti mažiausiai 4 valandas.

  10. Atidarytą kardamono ankštį uždėkite ant karštos kavos ar espreso viršaus ir leiskite skoniams susilieti.

  11. Prieš patiekdami apibarstykite viršų kakavos milteliais.

Daugiau receptų

KAVOS PYRAGAS
KAVOS PUTĖSIAI
ŠOKOLADINIS MOKOS PYRAGAS

swirl_gold_background.jpg

  • Informacija apie prekių ženklą L'OR®

    ,,JACOBS DOUWE EGBERTS''

©2023 JACOBS DOUWE EGBERTS

Paslaugos

  • Kontaktai
  • L’OR kapsulės kavos aparatams

Mūsų istorija

  • Kavos L'OR pasaulis
  • Asortimentas

Sąlygos

  • Naudojimosi taisyklės
  • Privatumas ir slapukai

Mes socialiniuose tinkluose

  • facebook icon     ,,Facebook''
  • youtube icon    ,,Youtube''
  • instragram icon     ,,Instagram''

lithuania-flag-small.png